Hos ACO-SERVICE A/S har vi i mere end 30 år haft vores daglige gang i proces-industrien, hvortil vi designer, projekterer, fremstiller og monterer moderne produktionsanlæg.

Vi rådgiver om indretning og udformning af produktionsapparatet og finder i en tæt dialog med vores kunder frem til optimale løsninger, der matcher industriens særlige krav og regulativer. Vores design omfatter rustfrie tankanlæg, rørsystemer, tørrekamre, doseringsanlæg, filterhuse og mange andre lignende komponenter, der udvikles i 100 pct. overensstemmelse med kundernes krav. 

Ofte integrerer vi egne løsninger med eksisterende udstyr og udstyr af andet fabrikat. Vores supervisorer er kendte for at lede montagearbejdet, således at der tages mest muligt hensyn til kundens øvrige produktion og de sanitære forhold. Desuden er de garanter for, at arbejdet udføres inden for den aftalte tidsramme. ACO-SERVICE forestår renovering, optimering og flytning af eksisterende anlæg samt etablering af nye anlæg.

Fordelt over det meste af verden vidner mere end 2.000 procesinstallationer om vores solide erfaring og globale setup. Et tæt samarbejde med professionelle partnere i store dele af verden betyder, at vi kan tilbyde råmaterialer og arbejdskraft til meget konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og leveringssikkerhed. Brugen af lokale partnere sikrer endvidere, at vi altid overholder lokale lovkrav og standarder.

 

Læs mere om:
Totalleverandør
Kvalitetssikring

Produktion af Varmevekslere, Termoplader, Trykbeholdere og Inddamper. Eksperter i Varmegenvinding.
Varmeveksler, trykbeholder og Inddamper. Hos ACO er vi eksperter i varmegenvinding og termoplader.

Klima og energi
Varmegenvinding i termiske processer. Læs mere

Fordamper, recuperator og varmeveksler. Eksperter i filterhuse, indfaldsfilm og kondensatore.

Vores globale netværk
Giver kvalitet, innovation og besparelser. Læs mere

Nyheder om ACO-Engineering. Vi leverer tryktanke, køleklapper, varmeplader, dampkapper og varmekapper. Vi er eksperter i køleplader.

Kvalitetssikring
Høje kvalitetskrav og faste målsætninger. Læs mere


Læs mere om
Vore serviceaftaler
Revnetest
Vores kunder siger